Få gode grin og sved på panden i en god sags tjeneste

Få gode grin og sved på panden i en god sags tjeneste

Cirkusmuseets Klovneløb og klovneshow finder sted på søndag

På søndag d. 26. maj kan du løbe for et godt formål, til Cirkusmuseets klovneløb og samtidig få et godt grin når klovnene fra Commedia School folder sig ud

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle, der kan kravle, gå, hoppe, rulle eller løbe, kan være med. Det handler nemlig ikke om at være hurtigst, men om at få en hyggelig og sjov dag og samtidig støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn i Danmark.

- Vi glæder os helt vildt til at se en masse glade børn og voksne løbe, trille og gå sammen i en god sags tjeneste. Det er første gang, vi arrangerer Klovneløb, men ud fra den interesse vi allerede har mødt, er vi sikre på, at det bliver en rigtig festlig dag, fortæller museumsinspektør Majken Bjaler.

Cirkusmuseet har lagt en hyggelig rute på 2,3 km, der bl.a. tager deltagerne forbi Kæmpen Trine og rundt i den gamle kaserne Avedørelejren. Mødetid til løbet er kl. 10.30, og startskuddet lyder kl. 11. Du kan tilmelde dig klovneløbet via www.cirkusmuseet.dk, og det koster 70,- per person, der går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne og deres arbejde for indlagte børn i Danmark. Alle museets aktiviteter er på dagen gratis for løbets deltagere.

Klovneshow med Commedia School

Kl. 12 kan du i et festligt show opleve 5 klovne fra Danmark, Tyskland, Portugal og Norge, der til dagligt går på Commedia School, som er en internationalt anerkendt skole for fysisk teater. Her har eleverne arbejdet med at finde deres helt egen klovnekarakter og på at udvikle de numre, som du kan opleve til den familievenlige forestilling. Showet varer ca. 30 min. og koster 20,- per person ud over entrébillet til Cirkusmuseet.

Inden showet kan du kl. 10.30-11.45 tage til Cirkusleg. Her kan du prøve kræfter med alt fra jonglering til trapez under kyndig vejledning fra museets artist. Du kan selvfølgelig også nyde museets udstilling og hygge på det kreative værksted, der har åbent fra kl. 10-15. Billetter til museet og forestillingen kan købes via cirkusmuseet.dk