Fagudvalg ser nærmere på mangelende parkeringspladser

Fagudvalg ser nærmere på mangelende parkeringspladser

ANDERS WOLF ANDRESEN med svar om parkeringsplads på Toft Sørensens Vænge

LÆSERBREV: Steffan Kildegaard Petersen gjorde i en tidligere udgave af avisen opmærksom på, at det kan være svært at finde parkeringspladser på Toft Sørensens Vænge. Samtidig skrev han, at de fire parkeringspladser med tilhørende ladestandere sjældent blev brugt. Blandt andet derfor foreslog han, at man så nærmere på reglerne for parkering på hele parkeringspladsen.

Der er ingen tvivl om, at vi fremover kommer til at se mange flere elbiler i Hvidovre og generelt i hele landet, og derfor er både parkeringspladser og ladestandere til elbiler vigtige brikker i forhold til at understøtte den grønne omstilling. Jeg forstår dog godt, det kan være frustrerende, når man jævnligt har udfordringer med at finde en parkeringsplads.

Men i kommunalbestyrelsen drøfter vi løbende, hvordan vi skaber det bedste Hvidovre i fremtiden. En by med plads til grønne områder, plads til parkering og en by hvor vi sammen kæmper for at nå vores mål om at mindske CO2-udledningen med 80 procent i 2030. Lokalplanen for Toft Sørensens Vænge giver mulighed for at anvende det nævnte område til rekreative formål eller parkering. Umiddelbart har vi ikke planer om at udvide parkeringsarealet her, men jeg mener godt man kan kombinere parkeringspladser med grønne elementer som f.eks. træer, så det giver mere klimamæssig værdi end det nuværende græsområde. Desuden har jeg hørt problemstillingen om parkering i området fra andre borgere også. Derfor vil jeg nu bede det politiske fagudvalg om at se nærmere på, om området ved Toft Sørensens Vænge har et generelt problem med manglende parkeringspladser, så vi evt. kan finde frem til en konkret løsning.

Med venlig hilsen

Anders Wolf Andresen,

Borgmester