Familier skal have den støtte, de har brug for og ret til

Familier skal have den støtte, de har brug for og ret til

LÆSERBREV: Kære Mette, tak for dit brev, som blev bragt i sidste uges avis, hvor du deler dine bekymringer og frustrationer om din datters situation. Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg forstår din frustration og det pres, du føler som forælder, når det handler om at sikre den nødvendige støtte og hjælp til dit barn.

Det er tydeligt, at du har kæmpet hårdt og længe for at få den rette støtte til din datter. Det er helt naturligt at føle sig magtesløs og frustreret, når du ikke oplever, at kommunen, psykiatrien eller Idrætsakademiet lever op til de forventninger, du har. Det er ikke meningen, at man skal kæmpe så meget og føle sig så frustreret.

Jeg kan desværre ikke gå i detaljer med din specifikke sag her, men jeg vil gerne forsikre dig om, at vi tager dine oplevelser og bekymringer alvorligt. Vores mål er, at alle børn og familier i Hvidovre Kommune får den støtte og hjælp, de har brug for og ret til.

Jeg ved, du i sidste uge var til møde i ungeteamet, og at du her har tilkendegivet dine behov for støtte til din datter. Jeg ved, at der allerede i denne uge vil blive taget stilling til den fremadrettede støtte til din datter.

På den måde håber jeg, at vi kan finde en løsning, der fungerer for din datter og for din familie.

Venlig hilsen

Tine Larting,

Dir. for børn og familier i Hvidovre Kommune