Fejrer 50 år med gymnastik

Fejrer 50 år med gymnastik

Egevoldens Idræts Clubs gymnastikafdeling fejrer jubilæet med en festlig opvisning på søndag

På søndag den 23. april kl. 13.00 slår gymnastikafdelingen i Egevoldens Idræts Club dørene op til den årlige opvisning i Frydenhøjhallen. Sæsonen er ved at være slut og gymnasterne glæder sig til at vise, hvad de har arbejdet med.

På selve opvisningsdagen vil der være taler, gymnastikopvisninger, gratis indgang og en masse glade børn og voksne, der vil fejre, at foreningen har eksisteret i 50 år.

- Kom og bliv underholdt og inspireret i selskab med de mange forventningsfulde gymnaster, som er klar til at give jer et brag af en opvisning. De mange medlemmer - både børn og voksne - viser hvad de har trænet på igennem sæsonen, og der er alt fra forældre- barn-hold, springpiger og -drenge, motionshold, og rytmehold og meget mere. Det bliver en forrygende dag, hvor forældre, bedsteforældre og alle andre er mere end velkomne til at kigge forbi Frydenhøjhallen, siger May Guldager fra gymnastikforenignen.

Startskuddet lyder kl. 13.00, og der er gratis adgang.

Indmarch med faner - en tradition der holdes i hævd. Egevoldens Idræts Club afholder igen forårsopvisning i Frydenhøjhallen - og denne gang som 50 årig. (Arkiv foto).