Festlig nytårskur i Paletten

 Festlig nytårskur i Paletten

På trods af det kolde vejr var der mange glade fremmødte på Hvidovregade 49, da der blev holdt nytårskur i Paletten i mandags.

Der blev skænket 110 glas med bobler, serveret kransekage og sandwich, holdt taler, sunget og danset til livemusik af duoen ”Det Os”. Et flot banner med stedets nye navn og logo blev afsløret, og formanden for Palettens fællesråd Lise-Lotte Dørge bød velkommen med disse ord:

– Vi i Fællesrådet er utrolig glade for at det nye navn – vi er overbeviste om, at det kommer til at have en positiv betydning, når vi i de kommende år skal tiltrække de nye yngre seniorer, så også de får glæde af de dejlige faciliteter, vores hus byder på. At vi får Seniorrådet og Det Frivillige Ældrearbejde inden døre allerede i år, bliver også en gevinst for huset.

Seniorrådet og Det Frivillige Ældrearbejde flytter ind i Paletten den 1. februar, og formand for Seniorrådet Jørgen Nygaard sagde i sin tale:

– Vi ser frem til at flytte ind i Hvidovregade 49. Det er glædeligt, at denne løsning er fundet. Vi kommer sammen med Det Frivillige Ældrearbejde tættere på dem, vi repræsenterer, og jeg er sikker på, at det kommer til at styrke vores rådsarbejde endnu mere, når vi får vores daglige gang i Paletten, som summer af aktivitet.

Paletten i Hvidovregade 49 er et mødested for aktive pensionister og efterlønnere i Hvidovre. Her kan man mødes med andre om hverdagshygge og forskellige aktiviteter. Hvis man har lyst til at være med, kan man bare kigge forbi. Åbningstiden er mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 og fredag kl. 8.30-15.00.

Foto: Navneskiftet blev ”afsløret” ved nytårskuren i Paletten. Jørgen Nygaard og LiseLotte Dørge.