Fik EM-medalje

Fik EM-medalje

Karateudøver fra Hvidovre vendte hjem fra EM med en flot Bronzemedalje

KARATE: Ved det netop overståede WKF U21 EM i Georgien vandt Karla Bohnhof bronze i karate i klassen junior kumite female – 59 kg.

I puljen var 34 deltagere og kun 4 kan opnå en medaljeplacering. Her i blandt Karla, som tog en af de to bronzemedaljer.

Karla kæmpede flot og med et stort overskud. Hun vandt første kamp 5-1, men tabte desværre anden kamp til en dygtig kæmper fra Polen, som ligger nr. 2 på verdensranglisten - og som også kom i finalen. Heldigvis fik Karla mulighed for at komme i opsamling til bronzekampen og kæmpede 2 flotte kampe før bronze-kampen skulle kæmpes søndag formiddag.

Sensei Michael Andersen var coach for Karla og er stolt af Karlas præstation til EM, som er et stævne på meget højt niveau. Sensei Michael Andersen træner Karla til daglig i Bosatsu Karate-do i Valby og som landsholdstræner for U21 landsholdet.

En medalje til EM er en sejr for Karla, men også det konkurrencehold, som Karla træner sammen med til daglig, er stolte og kan sole sig i medaljens skær. Som et samlet hold er de alle med at motivere hinanden og øge niveauet for alle på holdet. De støtter hinanden både i forhold til konkurrencer og socialt. Holdet som består af 12 piger og drenge i alderen fra 12 til 22 år træner sammen 5 gange om ugen og rejser sammen til konkurrencer i udlandet.

Karla har gennem de seneste år begået en fantastisk udvikling og er sammen med 6 andre fra konkurrenceholdet optaget på landsholdet i Kumite (kamp). Karla vandt en bronzemedalje til NM i april 2023 samt guld til DM i november 2023 - og er efter EM nr. 28 på verdensranglisten i klassen junior kumite female – 59 kg.