Final 4 venter i weekenden

Final 4 venter i weekenden

Et nederlag og en sejr til Hvidovre Basketball

BASKETBALL: Der blev kæmpet i Holmegårdshallen i den forgangne uge, onsdag mødte 3. divisionherrerne BMS Herlev hjemme, og det var en lige kamp hele vejen igennem. De to hold skiftedes til at føre og den ordinære kamp endte uafgjort. Desværre måtte Hvidovres Mickey Dennis udgå med en fibersprængning i de sidste minutter, hvilket betød at Hvidovre skulle i overtid uden deres topscorer. Det betød at kampen endte med et knebent nederlag på 86-83, hvilket betyder at slutspillet er ovre for dem.

Fredag skulle 1. holdet så i kamp. De mødte SISU fra Gentofte. Som det næsten er blevet for vane, kom Hvidovre hurtigt bagud med 10-0. Men stille og roligt fik de arbejdet sig op og også denne kamp blev meget jævnbyrdig. De omkring 100 tilskuere fik masser af spænding under kampen, som først under 3. periode kom under kontrol med en god føring. Føringen var dog ved at komme i fare i 4. periode, men en storspillende Søren Mørkeberg leverede sin bedste kamp nogensinde, og blev Hvidovres topscorer med 35 point.

Med sejren venter Final 4 i Vejen. Den 29.april kl. 17 venter Horsens 2 i semifinalen. I den anden semifinale spiller rivalerne fra Falcon mod Vejen. Vinderne møder hinanden i finalen søndag og de to tabende hold skal spille om bronze.