Fire dage med "Skomar" i Frihedens Idrætscenter

 Fire dage med "Skomar" i Frihedens Idrætscenter

Gratis entré til det store arrangement med mere end 300 deltagere

BILLARD: "Skomar Champ-The Open" er navnet på er landets største Skomar-turnering, der åbnes i morgen torsdag den 14. december i Frihedens Idrætscenter kl. 16.00 til 20.00.

Ikke færre end 300 deltagere vil kæmpe omkring billardbordene de næste tre dage, fredag og lørdag kl. 10.00 til 22.40. og afsluttende søndag fra kl.. 9.00 til 23.00.

På deltagerlisten er bl.a. den lokale forsvarende mester Rune Kampe fra Hvidovre. Udover at være forsvarende mester er Rune Kampe også er af Danmarks bedste 5-keglespillere. De seneste år er det blevet til EM-sølv og bronze samt sølv i VM for hold. Rune Kampe glæder sig til den store turnering på 'hjemmebane' i Hvidovre:

- Først og fremmest er Skomar et utrolig tilskuer-venligt spil, som man også ser med dart. Det er lidt historien om den grimme ælling, hvor man i mange år har forbundet spillet med tobak og værtshus. Men faktisk bliver der spillet på et højt niveau med masser af turneringer, og her har Unionen nok sovet i timen, fortæller Rune Kampe.

De 300 deltagere i Frihedens Idrætscenter skal dyste om 15 pladser i 'Final 16,' der afvikles den 27. og 28. december i Pakhus 11, som også vises på TV2 SPORT.

Der er gratis entre alle fire dage til arrangementet i Frihedens Idrætscenter.

 

m