Fire HIF´ere på landshold

Fire HIF´ere på landshold

Overraskelsen: Papa på U20-landsholdet

FODBOLD: Hvidovre kan endnu engang bryste sig at sende spillere på landsholdsopgaver.

Igen er lejesvenden Thomas Jørgensen udtaget til det danske U19 landshold, som skal en tur til Portugal. Her spiller han og det øvrige landshold de første tre kampe i EM kvalifikation mod Serbien, Grækenland og Portugal.

Det Nordmakedonske A-landshold får igen glæde af Ahmed Iljazovsko, der er udtaget for tredje gang. Denne gang får han dog følgeskab af holdkammeraten og makkeren i Hvidovres højre side Lirim Qamili. Det er Qamilis første A-landsholdsudtagelse, men han har tidligere været udtaget til det Albanske ungdomslandshold.

De to Hvidovre-drenge skal støtte til landsholdslejren mandag hvor der i den kommende uge venter to testkampe, først mod Moldova og mandag mod Montenegro. Sidstnævnte kunne have bud på et ”Hvidovre opgør” da Filip Djukic sidste år fik debut for Montenegro, men altså har siddet ude med en drilsk rygskade.

Mandag aften blev det så til endnu en landsholdsudtagelse, da den danske U20 landstræner udtog en storspillende Jeffrey Papa. U20 landsholdet skal også en tur til Portugal, hvor der skal spilles to venskabskampe.