Fire HIF-hold blandt landets bedste

 Fire HIF-hold blandt landets bedste

HÅNDBOLD: Ikke færre end fire hold fra HIF Håndbold er med, når de bedste U11- og U13-hold mødes til de uofficielle danske mesterskaber.

For 50. gang er Hvidovre IF vært for U13-stævnet, der løber af stablen den 27. og 28. april, og i år er både HIF’s drenge- og pigehold blandt de 20 deltagende hold. Selv om der er hjemmebanefordel, så ligger den seneste og eneste HIF-stævnesejr dog nogle år tilbage – nemlig i 1991, hvor HIF-pigerne løb med guldet.

Også i U11-rækken er Hvidovre IF godt repræsenteret med både drenge- og pigehold, når mesterskabsstævnet spilles i Greve den 20. og 21. april. Også ved dette stævne deltager 20 af landets bedste hold.

– Det er superstærkt, at vi står med fire ungdomshold, som kan gøre sig gældende blandt landets bedste. Det viser, at det er noget ret fornuftigt trænerarbejde, der bliver udført i HIF, og jeg håber, at der er mange Hvidovre-borgere, som vil komme ud i hallerne og bakke op om vores unge spillere, siger ungdomsformand Rasmus Kofoed Pedersen.

Inden finalestævnerne er HIF’erne dog først af sted til Hancock Cup i Skive. Stævnet spilles i Påsken, og ikke færre end 275 spillere, trænere og ledere fra Hvidovre skal med.