Fjerde Avedøre-sejr

Fjerde Avedøre-sejr

Farum slået 1-0 på hjemmebane, efter god 1. halvleg

FODBOLD: Det er svært ikke at være optimistisk i Avedøre i denne tid. I den forløbne weekend fik sjællandserieholdet sin fjerde sejr i fire kampe, og det var tredje gang i træk, at der blev spillet til nul, med 1-0 sejren ude mod Farum.

Avedøre startede bedst med godboldbesiddelse, og Emil Møller fik også bolden i nettet, inden der var spillet 10 minutter. Men desværre viste linjedommeren, at der var offside i situationen. En lidt tvivlsom en af slagsen. Midt i halvlegen blev Mathias Nedergaard sendt frem i højre side og nåede bolden før målmanden. Nedergaard lobbede bolden over målmanden og mod mål, men på selv mållinjen fik en forsvarer sparket bolden væk. Linjedommeren stod godt placeret og dømte ikke bolden inde. Farum havde kort efter et godt skud, men det gik over mål, hvilket de fleste af deres skud gjorde kampen igennem.

I det 36. minut faldt kampen eneste scoring. Igen var det Mathias Nedergaard, der var på færde. Han fik bolden ude i højre side på kantet af feltet, og sparkede derpå bolden hårdt og fladt i mål ved den fjerneste stolpe. Emil Malm Kristensen havde inden pausen en god mulighed for at øge føringen.

Farum-overtag

De to hold må have drukket noget forskelligt i pausen. For pludselig viste Farum tænder og havde gennem hele anden halvdel af kampen gode muligheder, men skød over mål. Farums spillere og fans mente også, at de skulle have et straffespark, men det mente dommeren heldigvis ikke. Farum havde bolden mest, men Avedøre havde dog stadig gode kontraangreb. Én gang kom Avedøre alene med målmanden, hvor målmanden dygtigt fik blokeret chancen. Og kort før tid fandt Oliver Algreen-Petersen med en perfekt aflevering fra højre bag om forsvaret en helt fri Frederik Holm Jensen. Men ”Freds” ellers gode venstreben svigtede i denne omgang.

Igen mange gode præstationer hele vejen rundt i en kamp, hvor karantæneramte Kim Gurskov måtte undværes. Godt løbearbejde og pres over hele banen, og i forsvaret spillede Alek Farhan Bakalarz en fejlfri kamp. Der blev ryddet op, og afleveringer ramte medspillere gennem hele kampen.

På fredag den 17. maj kl. 18.30 møder Avedøre Skjold Birkerød hjemme i Zebrafolden, og der er gratis entré.

Foto: Mathias Nedergaard.