Flemming Krøll vil fejre sit 50 års jubilæum i Hvidovre

 Flemming Krøll vil fejre sit 50 års jubilæum i Hvidovre

Det sker med en festforestilling i Kometen, hvor en række af landets mest kendte sang-, teater- og revyskuespillere medvirker

Det bliver festligt når "Hvidovre-drengen" Flemming Krøll markerer sit 50 års jubilæum på de skrå brædder. Det kommer nemlig til at foregå i Hvidovre, hvor han er barnefødt og opvokset, og startede den gloværdige karriere som guitarspillende visesanger og troubadur, og senere udviklede en større og bredere sang- og intertainerkarriere, fik en række teaterroller på bl.a. Amagerscenen, ABC-teatret, Det Ny Teater og Folketeatret, - og ikke mindst slog igennem som revyskuespiller og revyteaterdirektør bl.a. for den legendariske Nykøbing F,-revy i 25 år.

Alligevel har Flemming Krøll følt at 50 års jubilæet skulle fejres i Hvidovre. Og det sker med en storstilet jubilæumsforestilling søndag den 22. oktober kl. 15.00 i Kometen/Medborgersalen.

Stjernekavalkade med skuespillere

Endnu er der ikke røbet detaljer omkring det store arrangement, men det kan dog afsløres, at en række af landets mest kendte revyskuespillere har givet tilsagn om at medvirke, bl.a. Flemming Jensen som konferencier, Pernille Schrøder, Max Hansen, Trine Gadeberg, Jacob Morild, Mette Markmann, Andreas Bo, Jesper Lohmann, - og selvfølgelig de to revylegender og chefer Leif Maibom og "Krøllbassen" himself.

Forestillingen "Flemming Krølls 50 års jubilæum" er kommet i stand i samarbejde med Hvidovre Teaterforening, som Krøll har haft et mangeårigt samarbejde med.

Hvidovre Avis vil senere komme med nærmere information omkring starten af billetsalget til denne store dag for en "indfødt Hvidovredreng" med en stor og alsidig karriere.

 

mads