Fodboldfest på Avedøre Stadion

 Fodboldfest på Avedøre Stadion

Rosenhøj Boldklubs U11-årgang inviterer til stort stævne

FODBOLD: Næste lørdag den 4. maj kl. 10.00 til 18.00 bliver Avedøre Stadion omdrejningspunktet for en spændende dag med ungdomsfodbold.

Det sker når Rosenhøj Boldklubs U11-hold afholder stort stævne. Denne begivenhed byder på deltagelse af nogle af Danmarks største klubber, bl.a. AGF, OB, Dalum, og her fra Sjælland kommer FCN, B93, Køge samt lokale Friheden BK.

Forventningerne er høje, med hele 28 hold på A- og B-niveau, hvilket inkluderer omkring 300 spillere, 250 tilskuere og 50 trænere. Alt i alt forventes der omkring 600 mennesker på stadion denne forhåbentlige solrige dag.

- Vi glæder os til at give børnene en fantastisk fodboldoplevelse, siger træner Christian Madsen. Det er en unik mulighed for at møde andre talentfulde spillere og få en dag fyldt med passion for sporten, tilføjer medtræner Thomas Skov.

Alle er velkomne til at deltage og støtte de unge talenter. Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer, hvor overskuddet går til U11-drengenes kommende tur til Barcelona i slutningen af maj.

- Så tag cyklen og kom til Avedøre Stadion for at opleve en dag med ungdomsfodbold i særklasse, lyder det fra trænerne!