Fronterne er trukket skarpt op

Fronterne er trukket skarpt op

UGENS KOMMENTAR: Fagforbundet FOA holder sig ikke tilbage, når de skal kæmpe deres medlemmers sag – og det er jo for så vidt godt for deres medlemmer.

Måske er den skarpe udmelding mindre god for samarbejdet mellem Hvidovre Kommune, FOA og den private virksomhed, som er omdrejningspunktet for striden.
Det samme kan man sige om Socialdemokraterne i Hvidovres borgmesterkandidat, der ikke er bleg for at melde ud, at han simpelthen er blevet holdt udenfor drøftelser om de nye i øvrigt glimrende visioner for Hvidovre Stadion og foreningsområdet i Syd. Ved nærmere uddybning viser det sig, at borgmesterkandidaten blot mener, at der ikke har været tid nok for ham til at være en del af visionen. Efter hvad der er oplyst til avisen, har han dog ikke fået mindre tid end alle andre parter i visions-oplægget.
Kommunikation er som bekendt virkelig svær – og ikke mindre svær, hvis man er dårlig til at lytte til hinanden. Begge sager lugter dog mest af alt af, at nogen mener, det kan være hensigtsmæssigt at bruge den hidsige og anklagende strategi – altså den larmende strategi, som gør almindeligt dialogsøgende mennesker godt gammeldags trætte.
nem