Genbrugshallen er åben på lørdag

Genbrugshallen er åben på lørdag
ARRANGEMENT: Man kan tage et smut forbi Genbrugshallen på Høvedstensvej 45, på lørdag den 6. juli kl. 10-13, hvor der sælges de ting, som Hvidovres borgere har givet til Hvidovreforeningernes Genbrugshal.
Når man skal vandre rundt i Genbrugshallen for at finde alle de gode ting, er det heldigt, der er hvil at finde i en af de lækre sofaer, der står rundt omkring sammen med flere andre møbler, et helt hjem kan fyldes her. Se bare, et smukt hjørneskab i mørkt træ med glasdør, ca 2 m højt, en tallerkenrække med fire hylder, og som sædvanlig adskillige skabe m.m.
I legetøjsafdelingen står en hvid minispisestue, bestående af bord og fire stole, samt en ditto i lyst træ og med to stole, flere spil til sommerperioden, hvis det skulle blive regnvejr,
To fuldt udrustede barnevogne plus en helt speciel tredje, fra tyverne, flet med helt små hjul, adskillige autostole m.m. til den generation.
Køkkenafdelingen rummer bl.a. et sæt til Irish Coffee med fire kopper og fad, en elektrisk Big Popper, en fin dobbelt kogeplade, elektrisk kartoffelskræller med salatslynge, Teefall Gourmet sæt, fire snegletallerkner, adskillige termoflasker og kander. Og prøv så at kigge ovenpå reolerne, der gemmer sig tit noget godt.
I Skattekisten kan man få suppleret op, hvis man har et Fredensborg kaffestel, der er også et par Bodum tekander, en hånddekoreret lille skål med låg, i Lyngby porcelæn, nogle meget fine dukker.
Kan man løsrive sig fra afdelingen med teknik, er musikafdelingen er næsten alt, fra Nicole med Ein Bischen Frieden til Bethovens 5. Symfoni, Den Ufuldendte, med Berliner Philharmonikerne, ligesom bogudvalget spænder fra oplysning, Ny Dansk Ordbog eller Gyldendals Leksikon i to bind, til flere spændende romaner og levnedsskildringer.
Som sædvanlig er Caféen åben med kaffe og the med lækker kage til.
For denne måneds indsamling og klargøring af herlighederne har Kræftens Bekæmpelse stået, og glæder sig nu til at tage imod de mange kunder på lørdag.