GENTAG IKKE BRØNDBYS BRØLER FRA 90’ERNE

GENTAG IKKE BRØNDBYS BRØLER FRA 90’ERNE

KIRSTEN SCHWARTZ om visionen på idrætsområdet og Hvidovre Stadion:

LÆSERDEBAT: Se, hvor smukt, Hvidovre Stadion tog sig ud sidste lørdag på førstedagen af DM i atletik, det har aldrig været smukkere!
Så meget mere ondt gør det derfor at se, at endnu en kommune på Vestegnen er lige så torskedumme, som Brøndby kommune var, da borgmester Kjeld Rasmussen slagtede atletikklubben til fordel for fodbold i sin tid og solgte stadion for én krone til BIF!
Atletikklubben fik efter et stort pres dengang på kommunen til byrådsmøder efter 1-2 år et sølle stadion med tre løbebaner trængt inde mellem et kolonihaveområde og almene boliger, og i de små to år uden et “hjem” til atletikfolkene blev folk spredt ud over andre klubber, og i min optik dræbte Kjeld Rasmussen atletikklubben, der aldrig kom tilbage og blev en god og velfungerende klub igen!
 Hvordan skulle man kunne have stævner af god kvalitet med tre løbebaner, der er otte løbebaner på Hvidovre!?
 Og nu slagter Hvidovre kommune på samme måde atletiklivet i Hvidovre, bare fordi, fodboldklubben lige snusede til Superligaen og røg ud igen efter én sæson!
 Det er altså en skandale af dimensioner!
Jeg hørte i søndags, at Strandmarkskolen skal rives ned, fordi det ikke kan betale sig at reparere mere på den; så byg dog et Superligastadion dér, det må da være den bedste og billigste løsning, så slipper man for de “irriterende” atletikfolk, der også bruger stadion!
Det har efterhånden virkelig fået international standard; da jeg startede i starten af 60’erne, var der cindersbaner, og så se det nu!!!!!
 Tag lige at tænke jer om, I tåber, der ser ud til at gentage Kjeld Rasmussens brøler fra 90’erne, al idræt behøver ikke at være fodbold for at bringe glæde!
 Det kan kun være ussel mammon, der får jer på den tanke, at I kan tjene mange penge på tilskuerne, siden de åbenbart ikke kan være på Stadion i dag, hvor fodboldholdet igen er nede i første division, men bør det ikke være idrætsudøverne, man skal tilgodese i stedet for tilskuerne, der bare sidder passivt og drikker bajere i stedet for at bruge kroppen til noget fornuftigt!
Med venlig, men trist hilsen Kirsten Schwartz
 Gammel spydkaster
med stor kærlighed til
Hvidovre Stadion