God ide med en grønnere sti

 God ide med en grønnere sti

BORGMESTEREN med svar om sti ved Frihedens Butikscenter

LÆSERBREV: I sidste uges avis ønsker en medborger sig nogle forbedringer på stien mellem Frihedens Butikscenter og Lille Friheden.

”S. Aa.” foreslår, at stien bliver lidt grønnere og kønnere med f.eks. træer og buske. Det er en god idé, og Vej og Park vil kigge på, om det er muligt at lave noget beplantning på stien. Det er dog ikke sikkert, at det kan lade sig gøre at plante træer langs stien, da det kræver en hel del plads at plante træer, og det derfor ikke altid er muligt på et smalt stykke som stien fra Hvidovrevej til Strandmarksvej.

Læserbrevsskribenten foreslår også, at vi sætter en skraldespand mere op på stien, hvor der ligger affald på jorden. Vej og Park har været forbi, og det er rigtigt, at der mangler et sted, man kan komme af med sit affald på den del af stien, der løber bag Frihedens Butikscenter. Vi vil derfor sætte to skraldespande op, dels én i starten af stien ved McDonalds og så én midt på stien. Det kan forhåbentlig hjælpe på mængden af affald på jorden.

Husk også at du altid kan give os et tip om mangler fx på kommunens grønne områder ved at bruge Giv et praj enten via hjemmesiden eller app.

Anders Wolf Andresen Borgmester