Gratis fisketure for de unge: En flot fangst med 89 fladfisk

Gratis fisketure for de unge:  En flot fangst med 89 fladfisk

Tilmelding nu til ny fisketur på Øresund næste torsdag

I torsdags arrangerede Hvidovre Sports- og Fiskeforening for 40. gang gratis fisketur for de 12-18 årige på Øresund.

Det skete igen som et led i kommunens sommerferieaktiviteter, og der er planlagt to nye ture, henholdsvis næste torsdag den 20. juli og sluttelig torsdag den 3. august, som de unge nu kan tilmelde sig til.

En god fangst

Ca. 25 Hvidovre-unge – og et par forældre – havde taget imod tilbuddet forleden, og havde en god dag fra morgenstunden til sen eftermiddag med kutteren ”Havstrygeren”, endda ned pænt udbytte: – 89 fladfisk og et par torsk. Den største fangst denne dag var en rødspætte på 800 gram.

– Jeg tror så godt som alle fik en fangst med hjem, siger Ejnar Christensen, der var af af foreningens fire voksne ledere på turen.

To ture mere

Flere unge i 12-18 årsalderen har mulighed for at komme med på de næste to ture, hvor der igen er busafgang (også gratis) til Helsingør fra klubhuset på Bibliotekvej 60B kl. 8.00, og forventet hjemkomst ved 16-tiden.

I Helsingør går deltagerne ombord i den velindrettede kutter ”Havstrygeren”, der har alt moderne redningsudstyr, og hvor den medbragte mad kan nydes i kahytten. Her kan der tillige købes sodavand, pølser og håndmadder. Deltagerne kan om fornødent også købe eller leje fiskegrej, hvis man ikke selv har noget.

VIGTIGT! Tilmelding må ske forud – og gerne nu – til Hvidovre Sport i forretningen på Hvidovrevej 158, tlf. 36 75 13 15.

 

 

-m