Grøn folkefest på Risbjerggaard

Grøn folkefest på Risbjerggaard

Bio Folkemødet 2024 på søndag:

Visionen om en café i det planlagte orangeri kommer et skridt nærmere når den nye Café Orange åbner på Bio Folkemødet på søndag den 2. juni.

Kom og byt planter og krydderurter. Oplev debatter, koncerter og workshops – eller hæng ud i den nye Café Orange, som åbner for serveringen fra kl. 10. Musikalsk er det ØKO Bandet, Risbjerg Trioen og Avedørekoret der står for underholdningen på folkemødet.

Café Orange – et varmt og indbydende sted

Holdet bag den nye Café Orange er inspireret af selve visionen for Kulturhus Risbjerggaard.

– Det er vores mål at skabe ”Borgernes dagligstue” i Orangeriet, som arkitekterne i sin tid beskrev det, siger John Stahlschmidt Møller fra Risbjerggaard Grupper.

– Café Orange skal være et varmt og indbydende sted for alle brugere af vores kulturhus. En non-profit Cafe, i tæt samarbejde med Restaurant Gården, Teater Vestvolden og husets brugere. Huset har også været ramme om succesfulde selvbærende fællesskaber. Kulturhusets flotte lokaler er således ved at blive indtaget af borgerne, og Risbjerggaard Gruppen bifalder denne udvikling, siger John.

Størst opmærksomhed

Borgmesterdebatten med Strungesalen om Køge Bugt kl. 10.30 vil utvivlsomt tiltrække den største medieopmærksomhed. Her møder Brøndbys borgmester Maja Højgaard og Solrøds Emil Blycher Hvidovres borgmester Anders Wolf Andresen. Emnet er KØGE BUGT SOM MARIN NATURNATIONALPARK. Det handler bl.a. om hvorvidt det er miljømæssigt klogt at bygge ni øer ud i Køge Bugt og om hvordan vi sikrer os mod fremtidens klimaudfordringer.

Man kan se hele programmet på Facebook facebook.com/biofolkemoede eller ”Det sker i Hvidovre” i dagens avis.

FOTOS: Holdet bag den nye Café Orange, som åbner på folkemødet på Risbjerggaard den 2. juni.