Guld, sølv og bronze til HBC ved DM

 Guld, sølv og bronze til HBC ved DM

HBCs danske U9-mesterhold var ikke til at skyde igennem, da de stod med DM-pokalen.

BADMINTON: Weekenden stod i hold-DMs tegn for den danske badmintonungdom og Hvidovre Badminton Club havde kvalificeret en del hold til arrangementerne rundt om i ”dronningeriget”,

I særdeleshed U9-holdet sammensat af Mads Dam, Villads Knudsen Benzin, Vincent Fjeldborg-Ørntoft og Alisha Sadiq Zhang var suveræne. De tre indledende puljekampe blev alle vundet med 6-0 – og nu holdet alligevel var godt i gang, vandt det såmænd også både semifinalen mod Frederiksberg og finalen mod Viborg med 6-0.

Så ikke én individuel kamp tabt undervejs. Suverænt!

HBCs andet U9-hold gjorde det ligeledes fornemt, da Daniel Daugaard Jørgensen, Maja Nørgaard Poulsen, Miabell Plum Holm, Nora Nørregaard og Thea Dang alle rejste hjem fra Sdr. Omme med en bronzemedalje om halsen.

Ydermere blev det til en sølvmedalje i U11 til Frederik Ulegaard og Liva Heckmann, der i denne sæson har været en del af en hold-samarbejde med Amagerklubben KMB2010.

De flotte resultater af de mindste årgange er en udløber af, at HBC de seneste par sæsoner har formået at rekruttere en masse nye helt unge spiller og derfra har skabt en meget velfungerende gruppe både i forhold til det det kammeratskabsmæssige og det sportslige.