Gymnasiets rektor stopper

 Gymnasiets rektor stopper

Tania Sheikh Larsen stopper som rektor den 1. december - vicerektor Søren D. Elmgreen konstitueres som rektor

Efter lige knap 4 år på posten som rektor for Hvidovre Gymnasium & HF stopper Tania Sheikh Larsen. Hun skal i stedet være rektor på Efterslægten.

Udmeldingen om Tania Sheikh Larsens jobskifte er faldet ca. en måned før, man fra det lokale gymnasiums bestyrelse kunne udmelde, at man siden sommeren har arbejdet intensivt med at få sammenlagt Hvidovre Gymnasium & HF med Next Ishøj.

Tania Sheikh Larsen skriver således på LinkedIn om sit jobskifte:

- Jeg er superglad for officielt at kunne meddele, at jeg d. 1/12 starter som REKTOR PÅ EFTERSLÆGTEN! Jeg glæder mig helt vildt til at møde mine nye kollegaer, både ledelsesgruppen og alle de ansatte, og jeg ser frem til at sætte retning sammen med nogle mennesker, som jeg allerede har et fantastisk godt indtryk af. Efterslægten er en spændende og unik skole med en lang historie, som jeg glæder mig til at blive en del af, skriver Tania Sheikh Larsen og fortsætter:

- Samtidig betyder det nye også, at jeg skal sige farvel til alle de dejlige mennesker på Hvidovre Gymnasium & HF. Man kunne ikke ønske sig mere dedikerede og hjertevarme ansatte og en mere engageret bestyrelse at kæmpe skulder ved skulder med, og jeg kommer sådan til at savne dem alle, slutter hun.

Godt med sceneskift

Fra Hvidovre Gymnasium & HF's bestyrelse lyder det fra formanden, Anders Liltorp, at med Tania Sheikh Larsens jobskifte passer godt sammen med planerne om sammenlægning af Hvidovre Gymnasium & HF og Next Ishøj.

- Jeg tror, det nok er meget godt - også for hende, som nu har, sammen med mig og andre gode kræfter, kæmpet en brav kamp - at få et sceneskift. For jeg ved også, at det har trukket meget store veksler både på hende og på lærerne herude. De har kæmpet sammen med os i en grad, som jeg tænker, jamen det er imponerende. Så det giver meget god mening også at få et skift der, siger Anders Liltorp.

Vicerektoren på Hvidovre Gymnasium & HF, Søren D. Elmgreen, konstitueres som rektor.

 

key