HBC har fået ny forpagter

 HBC har fået ny forpagter

Lin og White er det nye forpagterpar bag Café Fjerbold i HBC Hallen

1. september 2023 fik HBC en ny forpagter: Café Fjerbold. Fredag holdt forpagterne bag Café Fjerbold åbningsreception, og det bød på et velbesøgt og flot besøg fra den kinesiske ambassade i København.

For med forpagtningen har de to Hvidovreborgere bag forpagtningen, Lin og White, desuden lanceret et salgsfremstød for den kinesiske spiritus FENJIU. Derfor bød receptionen ikke bare på mad fra forpagterkøkkenet, men også en smagsprøve på den traditionelle og i Kina meget populære alkoholiske drik.

Omkring 50 gæster deltog i arrangementet, der ud over mad, drikke og fornemt besøg bød på kinesisk dans.

Lin og White, som forpagterparret hedder, er desuden forpagtere af Cafe Fairway i Brøndby Golfklub og parret har derfor både erfaring og stor forståelse for, hvad en forpagtning indebærer.

– Vi har været i Brøndby Golfklub i tre år nu og selv om det ikke er helt det samme koncept vi kører her i Café Fjerbold, så er der alligevel nogle ligheder, fortæller White.

Konceptet i Café Fjerbold er et bredt udvalg af mad - både danske klassikere, men også kinesiske, som danskerne har taget til sig. Café Fjerbold har desuden mulighed for at holde åbent for selskaber og for at levere til selskaber ud af huset.

Åbningstiden bliver på hverdage fra kl. 16.00-21.00 og i weekenderne efter behov. Lin og White bor i Hvidovre Nord med deres børn. 46-årige White forlod i 1996 Beijing og rejste til Schweiz for at uddanne sig indenfor hotel-management, hvor han lærte alt om madlavning og drift. Lin har derimod boet i Danmark de sidste 26 år og har tidligere været beskæftiget inden for turismebranchen.

– Både Lin & White kommer til at være synlige i hverdagen i HBC – og vi håber at alle medlemmer vil tage godt imod parret, der begge kender badminton fra deres barndom i Kina, skriver Hvidovre Badminton Klub om det nye forpagterpar i hallen.red

Foto: De nye forpagtere i HBC hallens restaurant ”Café Fjerbold” – fejrede sammen med spidser fra den kinesiske ambassade og mange andre indbudte gæster til FENJIU Moon Festival. Der var inviteret til reception i forbindelse med nye forpagtere i HBC hallens restaurant.

red