HBC slutter på flot 6. plads

HBC slutter på flot 6. plads

– og klubben er allerede i gang med at opruste til næste sæson

BADMINTON: Det nu en kendsgerning, at HBC også spiller i Badmintonligaen, den fornemmeste række, i næste sæson.

Fredag aften drog HBC, bakket op af en busfuld fans, til Fyn for at spille en svær udekamp mod Odense, og tre timer senere kunne mandskabet konstatere, at en 5-4 sejr var ensbetydende med en flot og sikker sjetteplads i rækken.

– Vores målsætning har hele tiden været, at vi efter sytten år udenfor det bedste selskab skulle konsolidere os i Badmintonligaen. Det har vi gjort med stor sikkerhed og overbevisende præstationer, lød konklusionen fra cheftræner Anders Kristiansen.

– Indsatsen mod Odense rammer vores sæson godt ind. Odense er en svær udebane, men den slags har vi været gode til at håndtere, samtidig med at alle vores egne unge spillere har præsteret godt og udviklet sig virkelig meget hen over hele sæsonen, slutter Anders Kristiansen.

Klar til oprustning

Ovenpå er sjettepladsen HBCs sportslige ledelse nu i fuld gang med at gøre sig klar til næste sæson i Badmintonligaen.

Verdensranglistens nummer fire i herredouble, OL-spilleren Kim Astrup, har forlænget sin aftale med HBC, ligesom klubben i lørdage indgik aftale med et af dansk badmintons helt store talenter, landsholdsspilleren Clara Graversen. For et par uger siden vandt hun DM-guld i mixeddouble, og med sine blot 22 år er hun en spiller der er masser af udvikling i. Clara Graversen, der skifter fra Solrød til HBC, var for ganske nylig i semifinalen ved Indonesia Open (GP 500 turnering).

– Vi er et virkelig godt sted med en masse talenter på vej. Vi er selvfølgelig hele tiden på udkig efter forstærkninger, men for at være helt ærlig, så kommer vi ikke til at forcere noget. Vi har en plan og en ambition om hele tiden at forbedre os i et fornuftigt tempo. Og den plan fraviger vi ikke, fortæller formand Carsten Werge.

Foto: 22-årige Clara Graversen, nykåret dansk mester, er klar til at spille for HBC.