HIF gav testdebut til to nye spillere

HIF gav testdebut til to nye spillere

Bedst mod Vejle, men tabte til sidst - Sejr over Hillerød

FODBOLD: Hvidovre tog hul på forberedelserne til den nye sæson i Superligaen, da man i lørdags spillede 45 minutter mod henholdsvis Vejle og Hillerød, inden man i denne uge skal ned og forsvare pokalen i Belt Cup i Nykøbing F.

I de to træningskampe mod Hillerød og Vejle blev der uofficiel debut til Nicolai Geertsen og Jeffery Papa, der begge startede inde mod Hillerød.

I den første kamp mod den anden nyoprykker Vejle, var det lutter kendte ansigter. De leverede en fin figur med et spilovertag på 60/40 og hele fem hjørnespark. Desværre var Vejle lidt mere kyniske, da man spillede Hvidovre-forsvaret tyndt bare fem minutter før tid og scorede til en 1-0 sejr.

Mod Hillerød blev der som nævnt skiftet en del. Alligevel var indsatsen igen godkendt og efter 18. minutter lagde Morten Voldby en fremragende aflevering til Marcus Lundberg, der kvitterede med en scoring. Midtvejs fik Hillerød udlignet til 1-1, men kort efter fik Hvidovre svaret igen da Ahmed Iljazovski slog bolden ind til Mathias Andreasen, der sørgede for slutresultatet 2-1 til HIF.

Belt Cup venter

I weekenden skal HIF til Nykøbing for at forsvare Belt Cup-trofæet, hvor der spilles to gruppekampe og en placeringskamp. Her starter HIF torsdag kl. 13.00 mod det tyske regionalligahold SV Eichede, og lørdag kl. 12.15 mod værterne Nykøbing FC. Søndag spilles der placeringskampe, alt efter hvor godt Per Frandsens Superliga-tropper klare sig.

Foto: Mathias Andreasen kom igen på måltavlen i træningskampen i Hillerød.

ka-ma