HIF handler nu ind i Silkeborg

HIF handler nu ind i Silkeborg

Peter Lassen har "kapret" den 26-årige midtbanespiller Mads Kaalund

FODBOLD: Først sendte Hvidovre Frederik Carlsen til Silkeborg, men denne gang har det været Peter Lassens tur til at handle ind hos sin gamle klub i det jyske, hvorfra HIF-sportschefen nu kan præsentere Mads Kaalund, der skifter på en permanent aftale til Hvidovre.

 

- Det er ingen hemmelighed af vi har været på jagt efter en felt til felt spiller på midten efter vi måtte sige farvel til ”Carlo”. Her synes jeg, vi får en nok fuld god erstatning i Mads Kaalund, som jeg tror hurtigt vil falde ind i spillestillen, siger Peter Lassen.

 

Mads Kaalund har spillet i næsten 100 kampe for Silkeborg siden 2019, og den 26 årige midtbanemand kan blive en succes i Hvidovre.

 

- Hans profil passer som nævnt rigtig godt til os, - han er løbestærk med en fin fart og kan dække flere positioner på midten. Samtidig har han en god forståelse for spillet og med sine 26 år, har han også en rigtig god alder slutter Lassen.

 

Mads Kaalund kom oprindeligt fra Lyngby inden turen gik til Nykøbing og videre til Silkeborg og har derudover også flere U landskampe på CVét.          ka-ma