HIF’s unge skal spille om oprykning til Danmarksserien

HIF’s unge skal spille om oprykning til Danmarksserien

Kvalifikationskamp i aften på Hvidovre Stadion

FODBOLD: Hvidovres U23-mandskab i Københavnerserien, tog en flot andenplads med en 2-0 sejr på udebane i lørdags mod naboerne fra Fremad Valby, hvor Christian Kok sørgede for de to HIF-scoringer.

Det betød altså en sikker andenplads med 62 point, og at holdet nu skal spille kvalifikation til Danmarksserien mod Bagværd og Tune BK fra Sjællandserien – ifølge DBU spiller Hvidovre hjemme i aften onsdag den 19. juni på Hvidovre Stadion kl. 19.00 mod Bagsværd BK, og ude på lørdag den 22. juni kl. 14 mod Tune IF.

Sejr til Friheden

I serie 1 sikrede BK FRIHEDEN med en 6-3 sejr over KFUM Roskilde sig en pæn 6. plads med 42 point det første år efter oprykningen.

Lejerbo BK sluttede med et 0-3 nederlag mod Herstedøster, og ender på en 10. plads med 23 point, mens Avedøres 2. hold for en gangs skyld måtte nøjes med uafgjort 3-3 ude mod B.1973/Herlev, skønt man var foran 3-0 ved pausen. Avedøre slutter dog på en suveræn 1. plads med 53 point, og holdet rykker op i serie 2.

Rosenhøj-endte på en 11. plads med 17 point, da man fik uafgjort 0-0 mod Måløv BK.

Damerne rykker ned

Det blev et kort ophold for HIF’s damer i Københavnserien, hvor nedrykningen var en kendsgerning allerede inden sæsonens sidste kamp mod Heimdal i søndags. HIF tabte så stort som 5-1. Sofie Rossen sørgede for HIF’s enlige mål.

Foto: Christian Kok og Hvidovres 2. hold er klar til at spille to kampe om oprykning til Danmarksserien.