HIF-Superliga-farvel med tre kampe tilbage

  HIF-Superliga-farvel med tre kampe tilbage

2-2 i Randers, hvor man satsede alt. ”Dødskys-match” mod OB på Hvidovre stadion i morgen

FODBOLD: Det blev til et nydeligt point i Randers, der jo er i kamp om europæiske pladser, – men 2-2 resultatet var desværre ikke nok for Hvidovre til at bevare håbet om forbliven i Superligaen, så det må koldt konstateres at næste sæson står på 1. division.

Spilmæssigt så det rigtig fornuftigt ud for Hvidovre, der overraskende havde overtaget fra start. Men nærmest første gang at Randers gjorde tilnærmelser i Filip Djukic' felt, kom hjemmeholdet foran 1-0, da Mike Themsen fik alt for meget plads. HIF fik dog hurtigt svaret igen, da en storspillende Thomas Jørgensen sendte en aflevering op på Tobias Thomsen, der fik lagt bolden af til Andreas Smed. Den tilbagevendte Hvidovre kant fik bolden med sig ind i feltet og sparkede sikkert HIF tilbage i opgøret 1-1.

Hvidovre havde fortsat meget af spillet, men efter en halv times spil fik Randers et frispark i højre side, som blev sendt ind i hovedet på John Björkengren der headede Randers på 2-1. Igen en dårlig HIF-markering, idet to jyske spillere var helt fri ved forreste stolpe.

Uanset den kikser var det en noget ufortjent føring, Randers kunne tage med sig til pausen.

Satsede det hele

Randers kom bedst til 2. halvleg, hvor de fik presset meget af spillet op på HIF's banehalvdel. Per Frandsen tog hurtigt konsekvensen og sendte Jeffrey Papa og Simon Makienok, der begge var tilbage fra skader, på banen. Og i det 68. minut gav det gevinst, da Papa fandt Lirim Qamili på kanten af feltet, hvor Lirim i en presset situation fik hamret bolden op i hjørnet til 2-2. Dagens flotteste mål!

Uafgjort kunne HIF som bekendt ikke bruge til noget, så det sidste kvarter satsede man ”hele butikken” og spillede med fire angribere og lange bolde.

Det gjorde at kampen udviklede sig til en omgang tjubang-bold, med masser af chancer i begge ender. I kampens første overtids minut fik hjemmeholdet så udnyttet den plads HIF’s satsning gav, og fik scoret til 3-2 til stor jubel for de 5.000 Randers tilhængere. Scoringen blev kaldt tilbage efter en VAR-gennemgang der viste at der var begået et frispark på Christian ”Greko” Jakobsen på midten af banen.

Kort efter var det så HIF’s tur til at juble da Greko fik sendt bolden ind til indskiftede Mathias Andreasen der tæt under mål fik sparket bolden ind bag Randers-keeperen. Desværre hævede linjedommeren flaget og markerede at bolden havde været ude.

Med det uafgjorte resultat sluttede altså også håbet om en ny Superliga-sæson for HIF, der dog har tre kampe tilbage i denne sæson, hvor man kan vise de gode takter foråret – trods alt – har budt på.

Den næste kamp er allerede i morgen torsdag hjemme mod OB, som jo må betragtes som en ”dødskys-match” for fynboerne..

 

 

ka-ma