HIF videre i pokalen

 HIF videre i pokalen

Slog Fjordager med hele 8-0. Superligakamp søndag mod Lyngby

FODBOLD: Selvom der var landskampspause i Superligaen måtte HIF alligevel i kamp, da man torsdag aften spillede 2. runde af Oddset Pokalen med en kamp mod Fjordager IF fra det nordlige Odense. Danmarksserieklubben overraskede i 1. runde ved at besejre B1909 med 7-6 efter forlænget spilletid og straffespark.

Opgøret var præget af ændringer i start 11’eren, hvor spillere med begrænset spilletid i Superligaen, fik chancen. Dette førte til debut for Adrian Kappenberger i målet og et gensyn med Malte Kiilerich. Startopstillingen omfattede også Philip Rejnhold, Jeffrey "Papa" Adjei-Broni, Marius Papuga, Mathias Gehrt, Morten Voldby, og Simon Makienok, sammen med Magnus Lysholm og Christian "Greko" Jakobsen.

Kampen begyndte med intensitet, og allerede efter 2 minutter forsøgte Morten Voldby at angribe fra venstrekanten, men manglede støtte i feltet. Fjordager fik en sjælden kontra i det 5. minut, men Malte Kiilerich fik stoppet forsøget. Simon Makienok viste sit værd i det 7. minut med et hovedstød, der dog blev grebet af FIF’s målmand.

I det 21. minut scorede Simon Makienok sit første mål for HIF med en præcis header, efter et indlæg fra venstre. Desværre blev målet annulleret for offside. I det 33. minut viste "Papa" sin drible-ekspertise, men endte med at miste bolden i feltet. Første halvleg blev afsluttet uden flere mål.

Anden halvleg begyndte med et mål af Simon Makienok i det 49. minut, her brød han fri fra forsvaret og scorede. I det 69. minut havde HIF en frisparksmulighed uden for FIF-feltet, men skuddet blev blokeret. HIF ændrede opstillingen i det 61. minut, og Mathias Andreasen erstattede Morten Voldby. Marcus Lindberg kom på banen og scorede i det 74. minut og igen i det 82. minut. Martin Spelmann scorede i det 80. minut, og HIF afsluttede kampen med en overlegen 8-0-sejr.

Søndag ruller Superligaen atter når Lyngby lægger vejen forbi Hvidovre, det er kl. 16.00 på Pro Ventilation Arena Hvidovre.

Foto: Simon Makienok scorede sit første mål for HIF i pokalkampen mod Fjordager.

ka-ma