Hit med cirkus fredag og lørdag

Hit med cirkus fredag og lørdag

Hvidovreborgeren entertaineren Amin Jensen binder Cirkus Baldonis show sammen i år - forestillinger fredag og lørdag

Cirkus Baldoni lander i Hvidovre/Avedøre med et brag af et show på fredag den 21. april kl. 17.00 og lørdag den 22. april kl. 14.10 i Avedørelejren.

Titlen på årets forestilling er Hit med Cirkus!!!

 

Lyt til artiklen her

- Vi har igen i år sammensat et show der samler hele familien og vi tør godt love, at der bliver masser at snakke om længe efter at I har forladt Cirkusteltet. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, men med internationale top artister fra stort set hele Europa. Cirkus Baldoni er underholdning når det er allerbedst, siger Camilla Frimann fra cirkus Baldoni.

Man kan opleve eminente jonglører, sjove klovnerier, ekstreme tøjskift, nervepirrende knivkaster, smuk akrobatik og meget mere. I kan derfor roligt sætte jer tilbage i stolene og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Til dette års forestilling er artisterne specielt udvalgt til at give jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse. En forestilling med gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans.

- Til at binde forestillingen sammen har vi i år allieret os med en af Danmarks mest elskede entertainere Amin Jensen. Han vil sammen med Løven Leonardo føre jer sikkert igennem showet. Vi kan med sikkerhed igen i år sige, mine damer og herrer det bliver værre og værre, siger Camilla Frimann.

Man kan reservere, købe billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.

Det er også muligt at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 10-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.