Hvad er der galt på Rådhuset?

  Hvad er der galt på Rådhuset?

UGENS KOMMENTAR af Niels Erik Madsen

UGENS KOMMENTAR: Det kan ikke undgå at vække forundring at Hvidovre Kommune i den seneste tid har sagt farvel to chefer på højt administrationsniveau, efter en såkaldt gensidig fratrædelsesaftale. Begge indenfor for det tekniske område; - den seneste afsked i sidste uge med den øverste direktør og for en måneds tid siden med den øverste chef for Vej & Park.

De to har med deres placering netop inden for det tekniske område sikkert en del emner i fællesmængden, som udefra set kan være årsag til deres afgang.

Nu vil ingen, der ved noget om sagerne, stå frem og sige, om de to har taget deres gode tøj og er gået, fordi de ikke orkede flere strabadser. Eller om det er det modsatte, der er årsagen: At de er blevet bedt om at tage deres kluns og forsvinde, fordi de afstedkom for mange kontroverser?

Uagtet om man synes, at ændringerne på ledergangen er et tab eller en gevinst for Hvidovre Kommune, så er der tale om to medarbejdere, der ubetinget havde længst og størst kendskab til Hvidovre Kommune. Man kan således godt anføre, at Hvidovre har lidt et videnstab, det måske vil tage noget tid at indhente.

Nuvel, det er jo ikke ensbetydende med, at nye kræfter på posterne ikke har evnerne til at overtage. Det kan måske ligefrem være tiltrængt med et fornyet greb på tingenes gang i Hvidovre, lige som en del mener, at det også var en tiltrængt fornyelse, at slippe et knap 100-årigt socialdemokratisk styre i Hvidovre.

Politikerne holder "tand for tunge" i disse to sager. Men det kunne alligevel være interessant og vel også rimeligt, om en eller anden modig politiker trådte frem og gav os sin version af, hvad der er galt på Hvidovre Rådhus...

 

nem