Hvad er forskellen

Hvad er forskellen

– på Amin Jensens skærm og kommunens?, skriver S. MORTENSEN

LÆSERBREV: I dag torsdag (vi må normalt altid tage til takke med gamle aviser) kunne vi læse, at onsdag den 1. maj 2024 tog kommunalbestyrelsen stilling til muligheden for en storskærm på Kulturhus Risbjerggaard.

Ja, undskyld mig, men var det ikke netop en sådan storskærm Hvidovre Kommune med trusler om bål og brand forbød Amin Jensen at pryde sin privatvilla med, da den ifølge kommunalpolitikerne både kunne være til fare for trafiksikkerheden og kunne lyse ind i andre menneskers boliger?

Hvad er så lige forskellen på entreprenøren Amin Jensen, som skal leve af sit private forretningsinitiativ og betale skat af sin indtægt til bl.a. kommunen og så et n….foretagende som Hvidovre Kommune, som alene henter sine indtægter fra hårdtarbejdende mennesker, som nok selv kunne bruge pengene til at dække mere nødvendige udgifter til husleje, el, vand og varme, fødevareudgifter, transportudgifter herunder ekstremt høje benzinpriser, SFO takster, ejendomsskatter, medicinpriser, for blot at nævne nogle?

Svaret giver vist sig selv.

Forhåbentlig blev forslaget stemt godt og grundigt ned af mere klartseende kommunalbestyrelsesmedlemmer!

Med venlig hilsen

S. Mortensen, Hvidovre