Hvad skal der ske med Hvidovre stadion?

 Hvad skal der ske med Hvidovre stadion?

En tak til de mange for en fantastisk indsats, og et forslag til en hædring fra FREDDY HANSEN:

LÆSERBREV: Tillykke til Hvidovre IF med to år, hvor vi har overpræsteret.

Jeg synes vi skal være stolte over at vi kan spille lige op med fusionsklubber, nedrykkere fra SuperLigaen og rige jyske klubber. Når det er sagt, må man anerkende, når nogle er dygtigere end os. Vi har ikke en chance mod sådanne odds.

Alligevel synes jeg, at de sidste to år, er den største præstation vi har lavet i mange år.

Stort tak til alle spillere, for at træne så meget, være i skole om dagen, arbejde, være familiefar, bruge en hel søndag i jydeland. Komme hjem klokken lort om aftenen, træne næste dag osv. osv.

Vi prøver at have en proff.afdeling og en amatør afdeling. Det er det der gør os til en fodboldklub.

Tak til alle ledere, forældre, trænere der gider at bruge deres tid på kørsel til diverse byer, så de unge mennesker kan komme ud og spille. Det er kørt i ring siden 1960'erne og fortsætter, når vi alle har slået "godnatskiden".

Tak til fanklubben, De Gamle Kæmper, bestyrelse, kontorpersonale m.m. Har sikkert glemt nogle, men tak til dem også.

Tak til Hvidovre Avis, samt familien bag avisen. Dejligt at se dem på stadion og aktive i klubben.

Der er mange mennesker, der har haft stor betydning for HIF gennem tiden. Kan nævne John Steen Olsen, Birger Petersen, Lars Bo Henriksen, Ziegler-familien og Hebo-familien. Har sikkert glemt nogle, men for mig er der en der står højest på listen, og det er Michael Christensen, som har brugt hele sin ungdom i HIF, samt været divisionsspiller, siddet i bestyrelsen, formandspost, og bestyret baren, og sikkert meget mere.. Han har sikkert fået mange tilbud fra andre klubber, da han var aktiv, men valgte med hjertet.

Jeg vil foreslå, at man evt. kalder den nybyggede sponsorlounge "Michael Christensen Lounge", eller stien mellem stadion og tennisbanen for "Michael Christensen Allé", evt. bare eller tribunen "Michael Christensen Plads/tribune".

Alle klubber hædrer deres spillere eller trænere, så det er et must at vi gør det samme.

Æret være Michael Christensens minde.

Venlig hilsen

Freddy Hansen

Hvidovredreng