Hvad vil I gøre ved det parkeringkaos i Avedøre?

Hvad vil I gøre ved det parkeringkaos i Avedøre?

BENT AARREBO PEDERSEN med åbent brev til samtlige byrådsmedlemmer

LÆSERBREV: Til den kommende budgetlægning har jeg følgende krævende opgaver omkring P-forhold i Avedøre, hvor kritikken over forholdene er temmelig højlydt og forståelig

Ordentlige P-forhold og en nej tak løsning til som nu at være overfyldt med varebiler. Efter kl. 15.00 og i weekenderne er det så umuligt at finde en P-plads for besøgene på Volden eller op til Quark, at man opgiver både nu og fremover og fraråder andre at prøve lykken. Det begrænser lysten til at tage på volden. Det er ganske uforsvarligt også overfor Volden og Quark

KAOS-Parkering

Ordentlige P-forhold i hele området og dermed plads til langt flere biler med P-båse afmærkning til personvogne og til varevogne. Dagligt efter 15.00 og i weekender overfyldt med varevogne parkeret hulter til bulter og plads til alt for få personvogne med folk, der gerne vil op til Quark.

Dødsfælde næsten løst ved forlænget sti

Dødsfælden er den halv meter brede cykel/gang-strækning på Avedøre Tværvej fra stien/overgangen på Grønningen ud til Tværvej og videre ad Tværvej ned til svinget. Dødsfælden skrev jeg første gang om i Hvidovre Avis 29. januar 2020 . Der er ofte dødsfælde-for-tæt-kørsel i forbindelse med svinget. Der har været bil/cykel-skrammer men endnu ikke alvorlige uheld. Kan hurtigt ske med den fart, der ofte er i svinget.

Det kan afhjælpes med forlængelse af gang-/cykel-stien på Grønningen. Den starter ved indkørslen til Fægtesalsvej og går langs Tværvej ned til overgangen til Tværvej. En forlængelse ned til og hen over vandværksområdet langs med vandværksbygningen (mellem vandværk og Tværvej) og så ud nede ved det nye byggeri.

En umiddelbart at se økonomisk overkommelig løsning, der med henvisning til at bruge gangstien ved Fægtesalsvej kan lede gående og cyklende trafik mere sikkert forbi dødsfælden.

Solcelle-overdækket P-område

Etablering af et moderne solcelle-overdækket P-område på det store fritliggende for boliger areal, der nu i flere år står ubrugt efter branden af børnehaven i Stationsbyen.

Parkering til opladning af både person- og varevogne og til længere tids-parkering af både person- og varevogne. Det vil aflaste parkering af især varevogne for enden af Tværvej og ved indkørslen til Quark/vandværksgrunden.

Det kan blive en for fremtiden rosværdig P-løsning. Oprydning og en dominerende varevogns-P-kaos

 

Med venlig hilsen

Bent Aarrebo Pedersen

Lad RIS nu bli’ afløst af ROS

Avedørelejren