Hvem har Frihedens største julehjerte?

Hvem har Frihedens største julehjerte?

Nu kan man nominere en man kender der altid hjælper andre

Det har danskejede Imerco sat sig for at finde ud af, når alle Frihedens borgere får mulighed for at nominere én bestemt person, som de synes fortjener at vinde titlen som personen med byens største julehjerte – og tilmed vinde flotte præmier!

Kender du en, der altid hjælper andre? En, der bare er der, når du har brug for det?

Så fortjener vedkommende en nominering som årets største julehjerte. Hvis din nominerede vinder konkurrencen, er der en række lækre præmier på spil, som vedkommende kan hente i butikken.

- Kom ned forbi butikken i Frihedens Butikscenter og udfyld en blanket med den nomineredes navn. Hvis du har lyst, kan du også skrive vedkommendes navn på et af vores mange julehjerter, som kan hænges på det store juletræ, der er stillet op til anledningen, lyder det fra personalet i den lokale Imerco-butik

Du kan nominere en, du har kær i perioden fra den 6. november til og med den 4. december. Butikkens personale vil efterfølgende gennemgå alle de spændende indstillinger og finde byens største julehjerte, der ikke kun bliver hædret med titlen, men som også vil modtage præmier for over 1.600 kroner.

- Vinderen kåres den 5. december, men da det er dig, der har indstillet personen, er det dig, vi kontakter, så du kan overdrage den glædelige julenyhed med både titlen som Frihedens største julehjerte samt de lækre gevinster, slutter personalet