Hvidovre henter offensivt talent hos Lyngby

 Hvidovre henter offensivt talent hos Lyngby

19 årige angrebstalent Jeffrey Papa Adjei-Broni

FODBOLD: Hvidovres sportschef Peter Lassen har sæsonens tredie forstærkning på plads. Man har nemlig gjort lidt af et scoop, idet man er blevet enig med Lyngbys 19 årige angrebstalent Jeffrey Papa Adjei-Broni.

- Jeg blev meget begejstret, da jeg fandt ud af at Jeffrey var en mulighed for os, - jeg troede faktisk agenten lavede sjov med mig. Jeffrey er en meget talentfuld spiller, som jeg håber vi kan bygge videre på, fortæller Peter Lassen.

Jeffrey Papa Adjei-Broni har senest været en del af Lyngbys U19 liga hold, hvor det er blevet til ikke færre end 19 mål, og HIF-sportschefen håber selvsagt at Adjei-Broni kan få gang i målkontoen hos Hvidovre.

- Der var godt bud efter ham fra større klubber endnu, så vi har været heldige at han så muligheder i Hvidovre. Det er en knægt, vi har store forventninger til på den lange bane, men jeg håber også at han fra start kan gå ind og gøre ondt på modstanderen.

-Af det jeg har set, passer han rigtig godt ind. Vi får en spiller, som kan dække kanten og den forreste angriber. Han har hurtigheden til at spille Superliga, og en rigtig god fysik samt super evne til at være de rigtige steder. Talentet er der ikke nogen tvivl om og han er en rigtig god dreng, som jeg tror, får det nemt i omklædningsrummet. Nu skal Frandsen og Grønbæk bare gøre ham klar til at spille med de voksne, så er jeg sikker på at han nok skal levere for os.

Jeffrey Papa Adjei-Broni og Hvidovre har nu papir på hinanden for de kommende tre år, den 19 årige målscorer var - inden opholdet i Lyngby - en del af FC Københavns Akademi og familien bor i Rødovre.

 

ka-ma