Hvidovre skal passe på Vendsyssel:  Kampen på lørdag er jydernes sidste chance

Hvidovre skal passe på Vendsyssel:  Kampen på lørdag er jydernes sidste chance

De har store folk og spiller med lange bolde, så den "umulige" bane er til deres fordel

FODBOLD: I torsdags hed det for HIF topkamp på Vejle stadion på en - for årstiden - udmærket jævn bane. På lørdag eftermiddag kl. 13.00 vender HIF så tilbage til Danmarks nok eneste skrækkelige strandfodbold-stadion, når virkeligheden melder sig på hjemmebanen Pro Ventilation Arena/Hvidovre stadion.

Desværre skal man nok regne med at banen bliver et tema, der vil præge referaterne landet over. I skrivende stund ser Hvidovre stadions bane ikke meget anderledes ud end i FC Helsingør-kampen. I den kamp fik Hvidovre som bekendt vendt et truende 0-2 nederlag til en 3-2 sejr, men der skal i den grad "graves dybt", hvis det igen skal blive til point på en horribel bane. Lørdagens modstander Vendsyssel er nemlig helt anderledes komfortabel ved at spillet forgår i luften. De mange to meter folk kan i den grad drage stor fordel af banens beskaffenhed, der ikke just befordrer Hvidovres ellers hurtige spil på jorden.

Sidste chance for gæsterne

Med tre uafgjorte kampe, må det siges at være sidste chance for dagens modstander Vendsyssel, hvis de skal være en seriøs oprykningskandidat. I de tre foregående kampe er det nemlig blevet til uafgjort hver gang. Og afstanden op til Hvidovre er 12 point med syv kampe igen.

Selvom det ikke er blevet til sejre i oprykningspillet, skal man ikke tage fejl af gæsterne. De tre uafgjorte kampe er nemlig kommet mod FC Helsingør, Vejle og senest i Sønderjyske. Forsvaret er stærkt, - mod sønderjyderne måtte Vendsyssel for første gang indkasserer et mål i oprykningspillet. Derfor bliver det op til Hvidovres ellers stærke offensiv at sikre de tre meget vigtige point, og måske bliver det her at topscorer Christian ”Greko” Jakobsen kommer på måltavlen for første gang siden 7. oktober, hvor han scorede i 4-1 sejren ude mod Fremad Amager.

 

ka-ma