Hvidovre under fire borgmestre

 Hvidovre under fire borgmestre

Michael Søndergaard Daugaard i Hemingway Club

Interessant møde med den afskedigede Vej- og parkchef, hvor noget af det hemmeligholdte måske kommer frem?

Mandag den 29. april kan interesserede borgere få et enestående indblik i Hvidovre Kommunes politiske og administrative liv de sidste 20 år. En kendt person med indsigt, Michael Søndergaard Daugaard, sætter udviklingen i perspektiv

I sin stilling som Vej- og parkchef var Michael Søndergaard Daugaard en loyal topembedsmand i Hvidovre Kommune gennem 22 år. Han har, gennem to årtier, arbejdet for - og tæt sammen med - hele fire borgmestre: Britta Christensen, Milton Graff Pedersen, Helle Adelborg og Anders Wolf Andresen. Det samarbejde vil han berette om, når han - på opfordring - taler i Kulturhus Risbjerggaards store Strungesal. Det er den lokale Hemingway Club for mænd med livserfaring (60+) som har bedt Daugaard komme og øse af hans helt særlige erfaringer om den grønne udvikling og om lokalsamfundet Hvidovre.

Højdepunkter

Foredraget kan give et unikt indblik i ’motorrummet’ i Hvidovre kommune gennem to meget aktive årtier: Om 20 års virke som Vej- og parkchef, men også om Daugaards kommentarer og syn på fire borgmestre, politikere, borgere, god og dårlig ledelse, Vej- og parks udvikling eller afvikling, affaldsindsamling, byrum, biodiversitet og de grønne arealer.

Fyret og hvad nu?

Michael Daugaard var en af Hvidovre Kommunes mest erfarne og udadvendte topembedsmænd, indtil han i 2023 pludseligt blev fyret, som lyn fra en klar himmel. Det kom som et stort chok, ikke mindst for de 140 medarbejdere på Materielgaarden, hvor chefen var meget afholdt. Som det sidste stikord på emnelisten har Daggaard selv anført ”Fyret og hvad nu?” Han vil gerne benytte lejligheden til at sætte ord på, selv om det ikke skal fylde for meget. Mange vil utvivlsomt også være interesseret i at lytte til hans version af den af kommunen hemmeligholdte afskedgrund?.

Der vil være gode muligheder for at stille spørgsmål fra salen efter kaffepausen. Det hele varer to timer.

På grund af Daugaards store netværk af lokale samarbejdspartnere i kommunen og i Hvidovre i det hele taget, har arrangørerne reserveret den store sal på Risbjerggård.

Hos Hemingway Club Hvidovre skal man ikke være medlem for at deltage i møderne hver anden mandag kl. 9.30. Der er fri adgang for mænd 60+ med livserfaring. Ingen forhåndstilmelding.

Foto: Michael Daugaard - den populære Vej-og Parkchef - der fik sin afsked uden offentlig kommunal begrundelse.