Hvidovres ældste julemarked

 Hvidovres ældste julemarked

Foreningernes julemarked i Kometen finder sted 1.-3. december

På fredag den 1. december kl. 10.00 - 17.00, på lørdag den 2. december kl. 10.00 - 15.00 og på søndag den 3. december kl. 13.00 - 18.00 løber Foreningerns Julemarked 2023 af stablen i Kometen (tidl. Medborgersalen)

Som sædvanlig bugner markedet med mange meget fine ting, der sælges fra de ca 25 stande. Det meste er fremstillet af Hvidovreborgere med dygtige hænder til glæde for alle os, som ikke kan den slags. Der er nærmest alle slags julepynt, meget fine julekort, nisser i alle størrelser, lys, juledekorationer, en masse gaveideer såsom tasker, vanter, huer og andet varmt til både børn og voksne samt mange andre ting, som det er en oplevelse at betragte og måske også lade sig friste af til en meget rimelig pris.

Der er som sædvanlig sørget for diverse mad- og drikkevarer til at glæde ganen med, hvis man tager sig tid til en hvilestund for at fordøje de mange indtryk

Man får selvfølgelig også besøg af Luciabørnene fra henholdsvis Køgevejens Børne- og Ungdomshus fredag kl. 15.30 og FrydenhøjKlub og SFO lørdag kl. 12.00, ligesom elever fra Hvidovre Musikskole gæster markedet søndag kl. 14.00

Så følg bare traditionen med at lægge turen om ad Medborgerhuset en af dagene, tag bare naboen med, lyder det fra arrangørene foreninger og institutioner i Hvidovre.

Der er naturligvis fri entré.