Hvidovres hyggeligste banko med flotte præmier

Hvidovres hyggeligste banko med flotte præmier

På fredag går det igen løs i HBC Hallen med arrangement for alle Hvidovres borgere

Nu kan man igen købe billet til Hvidovres hyggeligste bankospil, arrangeret af Hvidovre Badminton Club i et godt samarbejde med Frihedens Butikscenter. En event, der løber af stablen på fredag den 27. oktober med spilstart kl. 19 i HBC Hallen på Bibliotekvej 62.

Billetsalget er naturligvis i fuld gang, men man kan stadig nå at komme med og spille med om de mange fantastiske præmier. En billet koster beskedne 150 kr. og for dét beløb får man et ark med 6 bankoplader, der kan anvendes til de første 10 gennemgående spil. Derudover arrangeres fem super-ekstraspil, som kan tilkøbes for yderligere 75 kr. Billetten købes ved at indbetale beløbet til HBCs MobilPay nr. 70861. Husk at skriv ”Banko” i kommentarfeltet.

Café Fjerbold byder denne aften på flæskesteg, serveret med kartofler sovs, rødkål, & surt for 95 kr. Her skal man forudbestille/betale direkte hos Lin og White på tee-link@hotmail.com

Du betaler via MobilePay 181001 (husk skriv ”banko-mad”).(Har du ikke MobilePay, kan du betale i restauranten) Man kan spise fra 16.30.

Foto: Så afholder Frihedens Butikscenter og HBC igen bankospil i HBC hallen.