Hvor har de fundet pengene

Hvor har de fundet pengene

– og hvad regner kommunen med at få for pengene?, skriver DENIS JENSEN

LÆSERBREV: Jeg er selvfølgelige glad for at HIF er rykket op i superligaen, da det helt sikkert vil give nogle gode oplevelser for fodboldinteresserede børn og voksne.

En enig Kommunalbestyrelse besluttede 30. maj, at Hvidovre Stadion skal gøres klar til Superliga-fodbold fra den kommende sæson, hvor HIF spiller i Superligaen.

Den 7. juni 2023 skrev Hvidovre kommune en pressemeddelelse:

– Det er en stor og historisk holdpræstation, der ligger bag HIF’s tilbagevenden til Superligaen efter 26 år. Jeg er godt tilfreds med, at der var enighed i Kommunalbestyrelsen om, at holdets hjemmekampe selvfølgelig skal spilles på byens stadion, selvom det betyder, at vi har skulle finde 15,8 mio. kroner, siger borgmester Anders Wolf Andresen og fortsætter:

– Et flertal i Kommunalbestyrelsen var enige om, at vi kunne finde pengene ved at gennemgå kommunens anlægsbudget med en tættekam, så det har vi gjort.

Jeg har spekuleret på om det er en investering med ”fodboldhjertet” eller om hvordan man har rent faktisk har regnet på, om det er fornuftigt at investerer I HIF/Hvidovre Stadion?

Bussen

Jeg ved ikke om der er en direkte forbindelse, men fra min egen ”andedam” kan det konstateres, at kommunen har valgt at fjerne støtten til at holde bussen på Risbjerg-skolen/SFO kørende. Og at skolen derfor ser sig nødsaget til at sælge bussen. Bussen bliver brugt til mange turer ud af huset for både skole og SFO, og det vil helt sikkert være et stort savn for både ansatte og børn, at skulle undvære bussen.

Jeg synes, at kommunalbestyrelsen og borgmesteren skylder Hvidovres borgere, helt konkret at forklare om beslutningerne og fremlægge en oversigt over hvilke områder ”tættekammen” har været igennem.

Denis Jensen

Mørups Allé