Idrætsfolk og spejdere hædres i Kometen

Idrætsfolk og spejdere hædres i Kometen

Næste onsdag rulles den røde løber igen ud foran Kometen

Onsdag den 17. maj hædrer Hvidovre Kommune, Idrætsrådet og Samrådet for frivillige børne- og ungdomsorganisationer over 100 udøvere, ledere og trænere, der i 2022 har opnået særligt flotte resultater. Det sker, når inviterede fra Hvidovres idrætsforeninger og spejdergrupper samles i Kometen til uddelingen af årets Hvidovre Hædringer.

Hvert år uddeler Hvidovre Kommune tre lederpriser for at støtte og opmuntre det frivillige ungdoms- og sportsforeningsarbejde i Hvidovre. Priserne gives til ledere, der har vist særligt initiativ, eller som gennem en årrække har udøvet en bemærkelsesværdig indsats.

Til prisen som Årets Idrætsleder 2022 er de nominerede:

Carsten Werge, Hvidovre Badminton Club

Søren Sibbersen & Ole Torp, Hvidovre Kajakklub

Britt Markray, Hvidovre Volleyball Klub

Til årets Ungdomsidrætsleder 2022 er de nominerede:

Simon Damsø, Hvidovre Attack Floorball Club

Rebecca Heller Thorup, Hvidovre Badminton Club

Maja Kirkegaard Larsen, Hvidovre Volleyball Klub

Nomineret til Årets Spejderleder 2022 er:

Brian Adamsen, FDF Hvidovre

Dan Ejler Jensen, Hvidovrespejderne

Udover lederpriserne vil der også blive uddelt priser til Årets Idrætstalent 2022, Årets Idrætspræstation 2022, Årets Idrætsforening 2022 og Særpris 2022.

I løbet af aftenen vil der ud over hædringerne også være videoklip fra foreningerne, underholdning og taler af bl.a. borgmester Anders Wolf Andresen og formand for Kultur og Fritidsudvalget Kenneth Bak.

Som noget nyt er det ikke kun de inviterede deltagere der på stolene i Kometen kan se med til årets Hvidovre Hædringer. Hele aftenen bliver som noget nyt livestreamet på kommunens Facebook-side.