Igen elendig HIF-start

Igen elendig HIF-start

Bagud 0-2 efter 10 minutter, gjorde det svært mod Randers

FODBOLD: Overlevelse i Superligaen hænger efterhånden i en spindelvævstynd tråd for Hvidovre. I de kampe, hvor HIF har spillet godt har man ikke formået at lukke matchen, og når man har været dårlige, ja så har man været rigtigt dårlige.

Mod Randers FC i søndags fik HIF igen en elendig start, da gæsterne efter bare tre minutter fik sendt et hjørnespark i kassen til 1-0. 10 minutter senere blev det også 2-0 da Mohammed Fuseini på højrekanten alt for let kunne spankulere igennem HIF-defensiven og sende bolden i mål for anden gang i kampen.

Det kunne være gået helt galt for HIF, der sagtens kunne have været bagud med yderligere et par mål ved pausen. Den vikarierende cheftræner Christian Grønbæk der stod i spidsen for holdet idet Per Frandsen havde karantæne, tog da også konsekvensen og skiftede tre mand i pausen, Magnus Fredslund, Andreas Smed og Mads Kaalund kom på banen og det gav hurtig gevinst. Mads Kaalund fandt Christian ”Greko” Jakobsen der fikst fik spillet ham igen med hælen og så kunne Kaalund score sit første mål i Hvidovretrøjen til 1-2.

Det var desværre ikke nok og Hvidovre fik aldrig lagt det nødvendige pres på Randers FC, der i stedet kunne lukke opgøret med en scoring til 3-1 kort før tid.

Søndag venter der en udekamp mod Lyngby, som Hvidovre besejrede 4-2 sidste man gæstede Lyngby stadion.

Foto: Mads Kaalund scorede og viste han kan blive en gevinst for HIF.

ka-ma