Igen nederlag til et afbudsramt Avedøre

 Igen nederlag til et afbudsramt Avedøre

Ny hjemmekamp på fredag, der helst skal give point

FODBOLD: Avedøre Sj.seriehold kunne trods flere afbud stille et godt hold i Espergærde, så man håbede på point til zebraerne. Men inden der var spillet to minutter var Avedøre bagud. Espergærdes hurtige Victor Montell rundede lidt for let Mikkel Schmelling og sendte bolden fladt i mål ved den fjerneste stolpe.

Men Avedøre viste i starten af kampen, at man er ved at finde vej til chancer. Emil Malm gik fri i højre side og fandt Martin Nordentoft i feltet, men Nordentofts fine venstrefod sendte bolden lige over tværribben, så bolden endte i nettaget. På det efterfølgende angreb var Espergærde så ved at øge føringen. Få minutter efter var den gal igen. En lang bold over forsvaret bragte en friløber til hjemmeholdet. Avedøremålmanden måtte langt frem, så bolden blev lobbet over ham og heldigvis forbi målet. Det knasede lidt med forsvarsspillet i denne periode, og Ronaz Colak måtte også lidt senere redde et forsøg på mållinjen.

Espergærdes mål til 2-0 var velspillet. Ludvig Pahl gik igennem i Avedøres venstre forsvarsside og lagde fra baglinjen bolden skråt tilbage ind foran mål, hvor Patrick Bernth kunne bringe nordsjællænderne yderligere foran, Lidt før dette måtte Avedøre skifte ud i midterforsvaret, da Alek Farhan Bakalarz ikke var i stand til at spille videre. Inden pausen fik Avedøre nogle halve muligheder, men uden at komme igennem til det helt store tilbud.

Man havde lidt bange anelser i pausen. Ville Avedøre falde sammen, eller kunne holdet rejse sig? Det blev vel nærmest det sidste. En grund til dette kunne være, at Nicklas Antonsen, endelig skadesfri, kom på banen efter 53 minutter. Det betød, at Avedøre havde lettere ved at holde fast i bolden, så angrebsspillet blev mere farligt. De helt store frie chancer i feltet udeblev dog. Antonsen var ellers tæt på med et frispark et kvarter før tid..

Seks minutter før tid kom reduceringen til 2-1 , da Emil Møller med et frispark ramte Mikkel Schmelling, der med hovedet snittede bolden videre i det lange hjørne. Avedøre fik sat et pres ind, men den forløsende udligning udeblev desværre.

Næste kamp spilles allerede fredag den 19. maj kl. 18.30 mod et af bundholdene Lundtofte på Avedøre stadion.i Zebrafolden, - en kamp der helst skal skaffe tre points til det betrængte mandskab,