Ingen service i Avedøre Idrætscenter

 Ingen service i Avedøre Idrætscenter

VANDGYMNASTIKHOLDET om forskellen på at benytte faciliteterne når man går hos AOF og når man ikke gør:

LÆSERBREV: Avedøre Idrætscenter har lukket for al anden service end selve svømmeundervisning, når man går på et vandgymnastik-hold via AOF.

Førhen kunne pensionister hygge sig i saunaen, boblebad, dampbad eller babybassin efter endt undervisning. Dette har Idrætscentret helt lukket for.

Ved henvendelse til AOF vedr. ovenstående problemer skriver de:

Kære deltagere på Vandgymnastik Avedøre onsdage.

Vi kan forstå, der er opstået forvirring og undren på holdene vedr. benyttelse af boblebad, dampbad og babybassin ifm. deltagelse på vandgymnastikhold i svømmehallen. Derfor vil vi her kort informere om, hvilke vilkår og muligheder der dér er gældende.

Når man tilmelder sig Vandgymnastik hos AOF Hvidovre, betaler man for undervisning i det bassin, undervisningen foregår samt brug af badefaciliteter. Benyttelse af svømmehallens sauna, boblebad, dampbad eller babybassin er ikke, og har aldrig været, en del af at gå til vandgymnastik hos os.

Hidtil har Avedøre Svømmehal dog frit tilbudt at stille nogen af disse faciliteter til rådighed for vore kursister ifm. undervisningen, men det er ikke noget, de har været forpligtet til, ej heller noget AOF Hvidovre har været involveret i – det er blot noget, de har tilbudt ud over det aftalte.

Svømmehallen tilbyder ikke længere denne frie afbenyttelse, hvilket hverken vores undervisere eller administrationen har indflydelse på. Det på trods håber vi, I fortsat vil nyde jeres vandgymnastik i Avedøre Svømmehal.

Pensionister kan gratis bruge alle goderne i Svømmehallen, men når man betaler for undervisning, må man ingenting. Dette står vi uforstående overfor. Ønsker man ikke at pensionister i Hvidovre skal bruge tilbuddene i AOF og hvad er grunden til at man må mindre, når man betaler for at komme ind end når man gratis bruger svømmehallen?

Pensionister bruger ikke kun deltagelse på holdene som undervisning, men samværet før og efter er en vigtig del af kontakten til andre pensionister. Denne del afskærer Hvidovre Kommune sine ældre borgere for.

Det ville klæde Hvidovre Kommune at se på sagen én gang til, så tilbuddene på AOF-hold bliver de samme som for andre pensionister.

Hilsen Vandgymnastikholdet i Avedøre