Internationalt gæstespil kommer til Hvidovre

Internationalt gæstespil kommer til Hvidovre

Teater Vestvolden er klar med sæsonens første gæstespil, som er en international succesforestilling for unge og voksne, der kan opleves to dage i september.

”Alle gode ting” er en monolog, som bliver fortalt af en søn, der voksede op med en depressiv mor. Som dreng begynder han at udarbejde en liste over alle de gode ting i verden, der er værd at leve for som “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”.

Listen bliver drengens forsøg på at hjælpe sin mor med at overvinde sin depression. Og stoppe med sine utallige forsøg på selvmord.

Efterhånden som listen vokser, bliver den en vigtig del af drengens liv og for hans skæbne som voksen.

Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner ser frem til at kunne præsentere forestillingen, som fortæller en vigtig historie:

– Trods sit seriøse udgangspunkt, er Alle gode ting et humoristisk og hjerteligt skuespil, der minder os om, at selv i de mørkeste tider er der altid noget, der er værd at leve for. Forestillingen tackler komplekse temaer som mental sundhed, tab og skønheden i hverdagens øjeblik på en hjertevarm og opløftende måde, der får publikum til at føle sig inspireret og håbefuld, siger Stephan Pollner.

”Alle gode ting” har spillet med stor succes verden over for unge fra 15 år og deres voksne. Nu har Teatret Møllen i Haderslev lavet en dansk version, som kommer til Teater Vestvolden i Hvidovre den 21-22 september. Forestillingen kl. 18 indgår i Teater Vestvoldens Børneteaterklub, hvor børn/unge får gratis adgang i selskab med en voksen, der har købt billet.

Foto: Oplev ”Alle gode ting”. (Foto: Søren Hasselgaard Skaaning)