Ishockey-damerne måtte nøjes med sølv

Ishockey-damerne måtte nøjes med sølv

Kæmpesejr mod Odense, men finalenederlag mod Rødovre

ISHOCKEY: I weekenden lagde Frihedens Idrætscenter is til sæsonens Final4 stævne hos kvinderne, hvor Hvidovre vanen tro var fast inventar.

I semifinalen skulle Hv,IK op imod Odense fredag aften, og fynboerne forsvarede sig godt i første periode, hvor det kun lykkedes Hv.IK at komme på tavlen en enkelt gang, da Julie Jensen med fem minutter igen bragte holdet på sejrskurs.

I anden periode sørgede Julie Henriksen og Sara Knudsen for to hurtige scoringer inden Sofie Borup Baggesen gjorde det til pause stilling 4-0.

Dominansen forsatte i kampen sidste periode, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet, og det lykkes Hv.IK at komme yderligere tre gange på tavlen inden Odense til slut fik pyntet på resultatet til 1-7.

Dermed var Hvidovre klar til finalen lørdag aften der som forudset var mod danmarksmestrene fra Rødovre der havde besejret Frederikshavn med 13-1.

Her viste naboerne sig desværre at være bedst og var sikkert foran 2-0 efter første periode. I anden periode blev det yderligere 3-0, inden Julie Funch Østergaard fik reduceret til pause stillingen 1-3-

I kampens sidste periode pressede Hv.IK på for en scoring dog uden at det gav gevinst og i stedet kunne Rødovre lukke finalen der sluttede 4-1 til mestrene.

Hvidovre har dog mulighed for revanche når de to hold tørner sammen igen på lørdag i Rødovre skøjtehal.

Foto: Sara Knudsen