Ishockeypigerne tog revanche: Guldet tilbage i Hvidovre

Ishockeypigerne tog revanche: Guldet tilbage i Hvidovre

ISHOCKEY: DM Guldet er tilbage i Hvidovre! Det ligger fast efter at man vandt finaleserien i Kvindeligaen over weekenden.

Torsdag aften vandt de forsvarende mestre Rødovre efter forlænget spilletid i Hvidovre, Line Sofie Ernst fik udlignet til 1-1 i sidste minut af kampens første periode. Flere scoringer fik man ikke i den ordinere spilletid, men gæsterne fra Rødovre fik scoriet 3 minutter inde i overtiden.

Dermed havde Hvidovre kniven for struben med to udekampe i de to sidste finalekampe hvor kamp 2. lørdag aften skulle vindes.

Igen blev det et tæt opgør, hvor hjemmeholdet startede bedst med et overtag og kampen første scoring fem minutter inde i anden periode. Så så det sort ud for Hv.IK, men Julie Jensen ville det anderledes og bragte håbet tilbage med udligningen til 1-1.

Hv.IK skulle som bekendt vinde hvis man skulle gøre sig forhåbninger om en tredje og afgørende finale. Midtvejs i 3. periode kunne julie Henriksen så få de medrejste tilskuere til at strække armene i vejret. Da hun sikrede Hvidovre den vitale sejr på 2-1.

Afgørelsen

Søndag skulle de to hold så ud i endnu en finale i Rødovre og endnu engang fik man en intens og jævnbyrdig kamp.

Hv.IK fik dog mest produkt på tre scoringer indenfor de første otte minutter af Angelina Sloth, Josefine Høegh Persson og Line Sofie Ernst, der fik det til at dufte af guld i Rødovre Skøjthal. I periodens sidste minut fik Rødovre dog reduceret til 1-3 og lukkede kampen lidt på klem.

Anden periode endte uden scoringer, men kort inde i kampens sidste periode fik Line Sofie Ernst gjort det til 4-1. Hjemmeholdet havde dog ikke tænkt sig at kapitulere, og kort efter kom endnu en reducering til 2-4, inden Rødovre med få minutter tilbage, gjorde det til 3-4.

Hvidovre fik dog knoklet sejren hjem og kunne dermed løfte DM trofæet for 9. gang i klubbens historie.