Jagten på kontrol og tryghed

Jagten på kontrol og tryghed

Foredrag i Sognegården om ”universelle ungdomsspørgsmål”: Hvem er jeg? Hvad skal jeg vælge? Hvor skal jeg hen?

Foredrag med Suzette Schurmann Munksgaard projektleder på Center for Ungdomsstudier. Det sker tirsdag den 7. november kl. 17-19.30 i Sognegården, Hvidovre Kirke.

Jagten på frirum er et omdrejningspunkt for unge i en tid, der er præget af pres, præstation og mange valg. Hvilken betydning har dette for unges søgen efter at finde svar på de ”universelle ungdomsspørgsmål”: Hvem er jeg? Hvad skal jeg vælge? Hvor skal jeg hen? Hvad betyder det, at svarene på disse spørgsmål skal findes sammen med jævnaldrende venner, der er lige så kloge/”dumme” som en selv, og forældre der i nogen grad selv går og tumler med de samme spørgsmål? Sammen går vi på opdagelse i hvad er der på spil for unge i dag i forhold til forældre, friends og fritidsliv og i forhold til betydningen af jagten på frirum

Tænkepauser består af fællesspisning, derefter oplæg, så gruppedrøftelse og til sidst opsamling på aftenen. Vi slutter senest kl. 19.30. Af hensyn til indkøb er der tilmelding til kirketjeneren: kirketjener@hvidovrekirke.dk. Prisen er 25 kr. som betales kontant eller med MobilePay, når man kommer.

Foto: Sognegården danner igen ramme om et spændende foredrag.