Jeg håber at lave mål

Jeg håber at lave mål

Kontrakt med Mathias Gehrt:

FODBOLD: Efter flere års flirt er det lykkes Hvidovre Fodbold at hente Nykøbing FC-profilen Mathias Gehrt hjem til Hvidovre, - for det er bogstavlig talt hjem for Gehrt, der bor bare 5 minutters gang fra Pro Ventilation Arena.

Hvidovre borgeren Gehrt glæder os også til at starte for det lokale hold i Superligaen, efter mange gode snakke med cheftræner og sportschef Peter Lassen:.

- Det er en fantastisk mulighed for klubben og mig selv at kommr op og spille Superliga. Jeg har snakket med Lassen og Frandsen over de seneste par år og nu opstod der så en god mulighed for at jeg kunne komme til klubben og det glæder jeg mig utrolig meget til, fortæller Gehrt. -  Jeg har spillet rigtig mange gange mod Hvidovre de sidste 5-6 år, og det har altid været en utrolig svær modstander at spille imod. Et herligt teknisk hold med en utrolig dygtig træner.

- Jeg skal forsøge at bidrage til at HIF forhåbentlig også kan komme til at dominere i Superligaen, som man så holdet gjorde i 1. division - det med at være mest på bolden. Forhåbentlig kan jeg også være med til at sætte mine medspillere op til at scorer en masse mål, og selv bidrage med nogle mål, slutter Mathias Gehrt.

Mathias Gehrt har skrevet en 2 årig aftale med Hvidovre og starter op sammen med resten af truppen den 26. juni.