John F. Kennedy – præsidenten der blev en myte

 John F. Kennedy – præsidenten der blev en myte

Foredrag i Risbjerg Kirke

Da den amerikanske præsident, John F. Kennedy blev myrdet den 22. november 1963, var han på sin karrieres højeste. Han havde sat sit fingeraftryk på racekampen, vietnamkrigen og månelandingen, hvilket på én gang skaffede ham masser af tilhængere og fjender.

I Risbjerg Kirke kan man d. 9. april kl. 14:00 – til et foredrag af Thomas Sloth – lære meget mere om denne komplekse præsident, hans liv og død.

John F. Kennedy var en sammensat personlighed, som er blevet dyrket som en stjerne, selvom han – på trods af sine store politiske visioner – var meget indesluttet.

Kvinderne betød meget for Kennedy og han havde mange af dem. Faktisk blev hans politiske liv truet af hans mange affære samt hans stormfulde ægteskab med konen Jackie.

Heller ikke i døden er han blevet fri for drama – mordet på præsidenten er således omgærdet af megen mystik, og er et yndlingsemne for mange konspirationsteoretikere.

Der er gratis adgang til foredraget og tilmelding er ikke nødvendig.

John F. Fitzgerald Kennedy blev født d. 29. maj 1917 og blev snigmyrdet i Dallas d. 22. november 1963 (foto fra: Pixabay)